Werkzaamheden bekijken aanleg van liggers voor nieuwe Julianabrug N7 (A7)

Op maandagochtend 15 april wordt er begonnen met het leggen van de laatste liggers voor de nieuwe Julianabrug over het Noord-Willemskanaal.

U kunt de werkzaamheden tussen 07.00 en 09.00 uur bekijken vanaf het terrein van roeivereniging Gyas. Koffie en thee staan voor u  klaar. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur.

De liggers zijn de liggende delen van de brug, waar straks het verkeer overheen rijdt. Het plaatsen van de liggers van de Julianabrug is een spectaculair gezicht. Ook is het een grote mijlpaal in het project. Nadat de brug klaar is, wordt daarna de zuidelijke ringweg aan de kant van het Vrijheidsplein verbonden met de kant van het Julianaplein.

Deze grote werkzaamheden zijn het beste te volgen vanaf de fietsenparkeerplaats van roeivereniging Gyas (Hoornsediep 199). U kunt deze plek bereiken via de Laan van de Vrede oostzijde of via het fietspad langs het kanaal. Kom op de fiets of lopend, want er is geen parkeergelegenheid. U hoeft u van tevoren niet aan te melden.

Bron: aanpakringzuid.nl

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *