Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober ‘Grandioze Garagedeur Dagen’ bij Jacedo Zevenhuizen

Zevenhuizen – Op 4 en 5 oktober organiseert Jacedo de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u tijdens deze dagen de showroom bezoekt aan de
Evertswijk 23-1 in Zevenhuizen en een garagedeur besteld, dan krijgt u 25% korting op de deur én een gratis LED verlichtingslijst. Tevens dingt u mee naar een gratis garagedeur.

Jan Zuur van Jacedo laat u graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Gratis garagedeur
Jacedo is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Tevens heeft u het voordeel dat we tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen 25% korting geven op onze garagedeuren in combinatie met een gratis LED verlichtingslijst. In de donkere maanden die we tegemoet gaan is het extra plezierig om de garagedeur ook na zonsondergang te kunnen verlichten en onbevoegde personen weg te houden.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren
De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden heb prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Wilt u meer weten? Bel met Jan Zuur van Jacedo via telefoonnummer:

06-237 844 19

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *