VEV’67 trekt Andy de Jong aan als hoofd voetbalschool


In een lichtgrijs verleden voetbalde Andy de Jong bij VEV’67.

Dat was nog op Nienoord weet Andy te vertellen. Hij speelde samen met Gijs Lokhorst. Samen met en op verzoek van Gijs vertrok Andy na één seizoen naar de Drachtster Boys. Andy is nu trainer bij ZVV Urk (zaal). Andy is voetbalman in hart en nieren en heeft veel contacten in het noordelijke voetbalwereldjeAndy’s zoon Dylan voetbalt sinds kort bij de smurfen van VEV’67 en gaat spelen bij JO-7. “Als ik dan toch langs de kant sta kan ik net zo goed iets betekenen voor de vereniging”, aldus Andy.

En dat sluit natuurlijk perfect aan bij VEV’67, waar samen de vereniging draaiende houden hoog in het vaandel staat.VEV’67 is blij met de komst van Andy gezien zijn jarenlange ervaring met techniektrainingen (o.a. Indoor Soccer Noord en individuele trainingen) en voetbalgerelateerde opleidingen.

De visie van Andy sluit naadloos aan bij de visie van VEV’67 om kinderen optimaal te kunnen ontwikkelen. Wij hebben daarom alle vertrouwen in Andy en kijken uit naar zijn bijdrage om de ontwikkeling nog verder te optimaliseren.                 

Bron: VEV’67                                           

Andy de Jong
Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *