Start verkoop 3 bouwkavels aan de Noord in Grootegast

Op het voormalige terrein van de tennisbanen aan De Noord in Grootegast zijn drie kavels beschikbaar voor de bouw van vrijstaande woningen.

Bron: gemeente Westerkwartier

De Noord maakt onderdeel uit van ’t Roblespark
Deze woonwijk ligt op loopafstand van het centrum van Grootegast met alle voorzieningen om de hoek. De landelijke ligging van ‘t Roblespark biedt veel leef- en speelruimte aan gezinnen in alle leeftijden. Het is mooi wonen in een natuurrijke omgeving.

Heeft u interesse?
U kunt zich vanaf dinsdag 23 mei 2023 na 12.00 uur inschrijven voor de verloting van de 3 kavels. Wilt u meer informatie over de kavels en de verkoopprocedure? Kijk dan op onze website: https://www.grootegast-roblespark.nl/kavels/.

De kavels wijzen we toe via een digitale verloting
Als u mee wilt doen met de verloting, kunt u een registratieformulier op de website invullen. Na het invullen van het registratieformulier kunt u een account aanmaken. Door het invullen van het inschrijfformulier doet u mee aan de digitale verloting. U kunt uiterlijk tot maandag 5 juni 2023 12.00 uur dit formulier inleveren. Op dezelfde dag vindt om 15.00 uur de verloting plaats.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *