Politie zoekt camerabeelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek van autobranden in Veendam

Het was wederom weer raak vannacht in Veendam. In de nacht dinsdag op woensdag gingen er in de Dr. A. Kuyperstraat drie auto’s in vlammen op. En om acht uur woensdagochtend volgde een vierde autobrand, aan de Ketelstraat.

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek naar deze meerdere autobranden.

In de nacht van 11 op 12 april raakten drie auto’s zwaar beschadigd, vermoedelijk door brandstichting. Afgelopen weekend werden er ook al vier auto’s vernield door brand in Veendam.

De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek naar mensen die camerabeelden hebben van bijvoorbeeld een deurbel of dashcam. Deze beelden kunnen waardevolle informatie bevatten voor het onderzoek.

Daarom vraagt de politie iedereen in Veendam of ze deze eventuele beelden waar mogelijk iets verdachts op te zien is deze beelden met hun te delen. Beelden delen kan via de website politie.nl.

De politie is komende tijd extra zichtbaar aanwezig in Veendam en surveilleren ’s nachts. Ga gerust met ze in gesprek als je vragen hebt. Zie je een verdachte situatie? Bel dan direct 112!

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *