Officiële opening kunstgrasvelden Zevenhuizen.

Afgelopen maanden zijn de kunstgrasvelden aan de Molenweg te Zevenhuizen vernieuwd. Waar tennisvereniging SVA en korfbalvereniging Sparta voorheen nog apart van elkaar gehuisvest waren zijn de twee verenigingen nu terug te vinden op één veld. Een uniek concept in Nederland, waarbij zowel tennis als korfbal op één veld terug te vinden is. Deze opzet is de afgelopen maanden gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Westerkwartier en de Antea Group.

De velden zijn onlangs in gebruik genomen. Deze nieuwe combinatie resulteert ook in positieve groei van het aantal leden.

Dit heugelijk feit zal worden gevierd met een officiële opening. Deze opening vindt plaats op vrijdag 25 september, waarbij de officiële handeling verricht zal worden door wethouder Elly Pastoor.

Gezien de huidige coronamaatregelen is ervoor gekozen om de opening op te gaan splitsen. Zo is de opening op vrijdag 25 september voor genodigden en zal er op een later moment, wanneer de coronamaatregelen dit weer toelaten, een opening worden georganiseerd met de leden, ouders en vrienden van de vereniging.

Gezamenlijk is door beide verenigingen een uniek concept neergezet. Met deze opzet wordt er een voorschot genomen op het aankomende MFC, van waaruit de wedstrijden straks perfect kunnen worden bekeken. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Dijk – tennis@sva-zevenhuizen.nl van tennisvereniging SVA en/of Arjan de With – arjan@kvsparta.nl van korfbalvereniging Sparta.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *