Nieuw MFC Zevenhuizen financieel onhaalbaar

Het nieuwe te bouwen MFC in Zevenhuizen is financieel onhaalbaar zoals het nu lijkt. De beoogde kosten van rond de 8 miljoen euro is buiten alle proporties volgens wethouder Morssink. De initiatiefgroep is gevraagd om er over na te denken hoe het grote financieel gat kan worden overbrugd.

Richard Kobes, één van de initiatiefnemers van de werkgroep, is zeer teleurgesteld. “We werken met veel vrijwilligers al 11 maand aan dit voorstel en toen ik dit hoorde kon ik wel janken” vertelde de geëmotioneerde sympathieke Zeuv’mhuuster aan het Dagblad van het Noorden.

De gemeente kan, zoals het nu lijkt, ongeveer een derde deel bijdragen van de beoogde 8 miljoen euro. Op 18 juni wordt hier verder over gepraat.

Saillant detail is dat burgemeester en wethouders aanstaande maandag een bezoek brengen aan Zevenhuizen en dat er ’s avonds een algemene informatieavond in Zaal Appelhof is georganiseerd voor bewoners van Zevenhuizen om vragen te stellen over allerlei zaken in Zevenhuizen. Het beloofd een heet avondje te worden voor burgemeester en wethouders.

Bron: dvhn

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *