Miranda Hoekstra uit Marum wil taboe doorbreken met haar stichting ‘No need to hide’

Miranda Hoekstra uit Marum woont en studeert momenteel in Leeuwarden. Afgelopen vrijdag hebben wij een bericht geplaatst op onze Facebook pagina Marum Nieuws over een zedendelinquent uit Marum die opnieuw voor de rechter moest verschijnen. Dit betrof de opa van Miranda. Miranda stuurde ons deze oproep.

“Ik ben de kleindochter die er voor heeft gezorgd dat hij vast zit. In plaats van daarna bij de pakken neer te zitten heb ik besloten mij juist te willen inzetten voor andere slachtoffers. Daarom heb ik de Stichting “No Need to Hide” opgezet. Ik zou graag willen dat hier meer bekendheid voor komt in Marum en omstreken, omdat we het gevoel hebben dat er helaas nog meer slachtoffers van mijn opa rondlopen. Daarnaast ben ik nu genomineerd voor de Leeuwarder Courant Awards, waarvoor ook een publieksprijs wordt uitgeloofd. Nu vroeg ik mij af of jullie wat over mijn Stichting en het stemmen kunnen/willen delen op deze pagina. Met al deze aandacht kunnen we samen het taboe doorbreken.”

Wij van de redactie van MT Online Media willen deze oproep van Miranda van harte ondersteunen. Via de onderstaande link kunt u Miranda ondersteunen en samen met haar een groot taboe doorbreken.

http://ndcmediagroep.qualifioapp.com/quiz/474242_915/LC-awards-stempagina.html

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *