MFC-Zevenhuizen ‘Dorpsveiling’ uitgesteld MFC-Verloting vervroegd

In de nieuwsbrief van het MFC Zevenhuizen van afgelopen februari werd gemeld dat de ‘Dorpsveiling’ gepland staat op 9 oktober 2020.

Misschien heeft u deze datum al in uw agenda genoteerd. Echter in verband met de maatregelen omtrent het corona virus is besloten de veiling uit te stellen naar het voorjaar van 2021. Op dit moment mogen er in verband met de corona maatregelen nog maar 30 mensen bijeenkomen en vanaf 1 juli met 100 personen. Rekening gehouden met de 1,5 meter afstand kunnen er maximaal 40 personen in het Verenigingsgebouw.

‘We willen niet het risico lopen dat er maar een beperkt aantal mensen de veiling kunnen bezoeken’, meldt het bestuur MFC Zevenhuizen in hun nieuwsbrief van juni. ‘We hopen dat in het voorjaar van 2021 deze beperkingen niet meer van toepassing zijn, zodat iedereen die wil komen ook kan komen. We houden u op de hoogte!’

(Lees verder na de advertentie)

www.mvhautos.com

In-en verkoop occasions in Leek

De werkgroep ‘Acties’ is ook bezig met de voorbereidingen van een grote MFC-Verloting. Deze MFC-Verloting wordt groots opgezet, waarbij exclusieve prijzen gewonnen kunnen worden. De start van de MFC-Verloting stond gepland voor het voorjaar 2021, maar voor de verloting is het niet noodzakelijk dat er mensen bijeenkomen.

Daarom is besloten om de MFC-Verloting dit najaar al te starten.
‘We gaan natuurlijk eerst van de zomer genieten, maar de tijd gaat snel. Daarom alvast ter inspiratie: een MFC-lot kan een mooi Sinterklaas- of Kerstcadeau zijn! Voor werkgevers die misschien al bezig
zijn met de kerstpakketten 2020: een MFC-lot is ook een mooi cadeau voor in het kerstpakket!’

Bron: Nieuwsbrief MFC Zevenhuizen

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *