Magreet de Jong opent haar eigen PMU-studio in Zevenhuizen

Magreet de Jong uit Zevenhuizen heeft haar eigen AtStudio7 Permanent make-up studio geopend.

Naast het kappersvak, wat Magreet nog steeds met heel veel plezier doet, heeft ze zich laten opleiden tot PMU-artist. Uiteraard is Studio 7 Haarmode van Janske Pruim gewoon als kapsalon geopend, maar is Magreet er gewoon gezellig bij ingetrokken.

PMU betekent Permanent Make-Up

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge.

Permanente make-up lijkt een beetje op tatoeëren.

Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst en er met een naald ingeprikt, dit is echter permanent en verdwijnt niét na verloop van tijd.

Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst en is er als het ware ingetrild. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Openingsactie social media

De openingsactie van AtStudio7 Permanent make-up op social media is een groot succes geworden. Martha Plazier en Marry Britstra hebben de like en deelactie gewonnen. Ook krijgt iedereen die de Facebookpagina geliked, en de actie gedeeld hebben, maar liefst 15% korting op een nieuwe behandeling!

Afspraak maken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van AtStudio7 Permanent make-up? Bel dan even of kom gewoon even langs om een afspraak te maken.

Magreet de Jong
AtStudio7 Permanent make-up
Wethouder Appelhofplantsoen 16
9354 AB Zevenhuizen
Tel: 0594-631476 WhatsApp 06-22 56 43 97

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *