Ite Hoolsema versterkt staf Leekster Eagles

Afgelopen seizoen zat hij al meerdere keren op de bank als assistent van Martijn Alssema, maar met ingang van aankomend seizoen zal Ite Hoolsema definitief deel uit maken van de staf van Leekster Eagles.

De ex-international is 9 seizoenen een belangrijke speler geweest voor het eerste team van Leekster Eagles. Van 2003 tot 2012 speelde hij met de Adelaren op het hoogste niveau. Zijn hoogtepunt bij de Eagles is volgens Hoolsema de 4-0 overwinning op DZS uit Dordrecht in een uitverkocht Sportcentrum tijdens de play-offs van het seizoen 2007/2008. Door deze overwinning werd de 5-3 nederlaag van de uitwedstrijd weggewerkt, waardoor Leekster Eagles zich verzekerde van een plek in de nieuwe topdivisie. Hoolsema had in deze wedstrijd een belangrijk aandeel. Hij speelde Soufian Touzani, destijds een van de sterkhouders van DZS, volledig uit de wedstrijd.

Ite heeft zin om te beginnen aan de nieuwe uitdaging: ‘Het doel is om te handhaven in de Eredivisie en te zorgen dat het Sportcentrum weer vol komt te zitten.’

Met de aanstelling van Ite is de staf voor komend seizoen rond:

Martijn Alssema (trainer/coach)
Ite Hoolsema (assistent-trainer)
Jurrien de Vries (teammanager)
Ralph Oosterhoff (fysiotherapeut)
Ronald Sloots (fysiotherapeut)

Bron: Leekster Eagles

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *