Eethuis de Bruine Beer in Roden sluit haar deuren

Eethuis de Bruine Beer in Roden stopt met het uitbaten van hun restaurant. Op de Facebook-pagina van eethuis de Bruine Beer stond vanmorgen het onderstaande bericht.

“Lieve gasten na de opnieuw aangescherpte maatregelen voor de covid-19 stonden wij voor de vraag; Stoppen of Doorgaan?
Voor ons als geheel nieuw opbouwend bedrijf heeft dit heel veel impact gehad. De eerste Lock Down, de opening met veel regels en nu de Tweede Lock Down. En hoe lang duurt dit nog dit nog duren!?


Na veel overleg met elkaar en dubben ,slapeloze nachten en stress en een traan hebben wij besloten om te stoppen. Het was een moeilijk besluit en wij vinden ook dat we niet echt de kans hebben gehad om er een mooie bedrijf van te maken. De paar mooie weken die we gehad hebben kunnen wij als nieuw bedrijf niet iets mee opbouwen.
Maar ook dit hoort bij het ondernemerschap keuzes maken in moeilijke tijden. We hebben ook weer veel geleerd op vele fronten.

Eethuis de Bruine Beer

Wij als team willen ook iedereen enorm bedanken voor het afgelopen jaar door middel van het komen het brengen van veel gezelligheid, de vele ontbijtjes die wij mochten bezorgen, het zien genieten van de kids die in de keuken hun eigen pannenkoek of ijsje mochten maken. Nogmaals iedereen bedankt voor alles!!

Maar daar waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere weer open. we blijven positief en richten ons nu weer geheel op Mo’s cafĂ© waar u strak kunt genieten van heerlijke Tapas en Pinchos bij uw borrel of drankje.

Bedankt voor het afgelopen jaar!!
namens het hele team van Eethuis de Bruine Beer.”

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *