DWZ verliest nacompetitie wedstrijd tegen vv Zevenhuizen

DWZ is er niet in geslaagd om de nacompetitie wedstrijd tegen Zevenhuizen te winnen. Zevenhuizen was in de 1e helft de betere ploeg en wist voor rust de stand door uitblinker Klaas Jelsma op 0-1 te brengen.

De 2e helft tapte DWZ uit een heel ander vaatje. Agressief en met veel meer dreiging kwamen de Veendammers uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een aantal grote kansen maar geen van de mogelijkheden werd door de groenhemden benut. De ietwat onrustig fluitende scheidsrechter Teuben strooide royaal met gele en een rode kaart. Teuben had het moeilijk de 2e helft. Over en weer werd het spel harder en werd er zelfs een rode kaart uitgedeeld aan de aanvoerder van DWZ. Kort daarna, in de 89e minuut, maakte Zevenhuizen speler Klaas Jelsma de belangrijke 2-0.

Zevenhuizen treft aanstaande zondag in eigen huis streekgenoot SVMH uit Niebert. De winnaar hiervan komt volgend jaar uit in de 4e klasse.

Uitslag DWZ 1 – Zevenhuizen 1 0-2

0-1 37e min. Klaas Jelsma

0-2 88e min. Klaas Jelsma