Drukte en gezelligheid bij Mixtoernooi vv Zevenhuizen en Regiowedstrijd Fcc de Spartanen

Het parkeerterrein van Sportpark ‘d Olle Streek in Zevenhuizen stond vandaag volgepakt met auto’s.

Reden hiervoor was de regiowedstrijd van Fcc de Spartanen en het jaarlijkse mixtoernooi van de vv Zevenhuizen.

Met name bij de fietscrossers was het terrein volgepakt met (party) tentjes en fietscrossers. (Zie foto’s onder het artikel)

De baan was voor de eerste thuiswedstrijd weer helemaal tip top gereed gemaakt door de vele vrijwilligers van Fcc de Spartanen. Zelfs speaker Sam Doppen was speciaal voor deze wedstrijd uitgenodigd om de wedstrijden van kundig commentaar te voorzien.

Mixtoernooi vv Zevenhuizen altijd gezellig

Bij vv Zevenhuizen werd de term ‘mixtoernooi’ wel heel letterlijk genomen want jong en oud, man en vrouw werden bij elkaar in een elftal ingedeeld. Het mixtoernooi is een opmaat naar de jaarlijkse barbecue die ’s avonds gehouden wordt op het terras bij de voetbalkantine. Het gezellige’ voetbaljunglefeest’ gaat vannacht tot in de late uurtjes door.

Tarzan

Dit jaar is ‘Jungle’ het thema van het feest. Onze verslaggever keek vanmiddag wel even zijn ogen uit toen hij ineens oog in oog stond met ‘een Tarzan op hogere leeftijd.’ Gelukkig bleek het bij nader inzien om clubicoon Klaas Oenema te gaan die de bediening op het terras verzorgde.

Ook is de vriendenploeg EZC ’84 uit Epe weer uitgenodigd en overgekomen om een leuk feestje te vieren in Zevenhuizen. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en volgens de heren hebben ze er ook dit jaar weer geweldig veel zin in. Vooral het bier.

Foto mixtoernooi vv Zevenhuizen: Lidwie Mulder en Annemarye de Vries

Foto’s: Michel Tinge

MT Online Marketing

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *