Druk weekend voor politie in gemeente Westerkwartier

Het was het weekend van de aanrijdingen.
Maar liefst vijf aanrijdingen in Leek, Zuidhorn, Grootegast en twee in Zevenhuizen. Bij vier van deze aanrijdingen was er ook letsel bij één of meerdere betrokkenen.

Verder viel het op dat er veel meldingen waren over geluidshinder bij horeca en evenementen. Deze meldingen zullen besproken worden met de Gemeente Westerkwartier.


Er kwamen dit weekend ook een aantal meldingen over dieren en dierenkwelling. Deze zaken worden besproken met de coordinator Milieu, Dieren, Water en Korpscheftaken. De politie kan hier geen details over geven, maar er zaten schrijnende zaken bij.

Ook dit weekend hadden de agenten weer te maken met verwarde personen. Hierbij wordt er zo goed als mogelijk geprobeerd te handelen en de personen te verwijzen naar de juiste instanties.


Het was ook weer een weekend met minder leuke zaken. Een flink aantal meldingen zijn weer niet benoemd, zoals mishandelingen, vernielingen, ruzies, echtelijke twisten en de diverse bekeuringen die zijn uitgeschreven, maar het geeft een beeld van wat de politie bezig houdt in het weekend.

Bron: politie Westerkwartier

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *