Dief op heterdaad betrapt in Veendam

Op maandag 26 juni 2023 kreeg de politie een melding dat er bij het station in Veendam een snorfiets werd gestolen, de melder had gezien dat het slot werd doorgeknipt en dat de verdachte hierop was weggereden op de snorfiets.

De melder is achter de verdachte aangereden en bleef telefonisch aan de politie doorgeven waar de verdachte reed.

Het was voor de politie, dankzij de oplettendheid van de melder, dan ook een koud kunstje om de verdachte aan de kant te zetten. Tijdens de fouillering van de verdachte werd het doorgeknipte slot van de snorfiets aangetroffen, Tevens werd een kniptang en ook (verboden) munitie aangetroffen.

Op grond van het aantreffen van de munitie, heeft de politie gezocht op de verblijfsplaats van de verdachte. Hier hebben is ook een hoeveelheid munitie en harddrugs aangetroffen. Er wordt op dit moment onderzoek naar de strafbare feiten gedaan.

Mocht uzelf ooit eens getuige zijn van een verdachte situatie, schroom dan niet om direct 112 te bellen.De politie kan dan op grond van het heterdaad feit direct doorpakken ook nog eens een mooie bijvangst doen zoals hierboven geschreven staat.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *