Theatervoorstelling “Niets is wat het lijkt” in Leek

Tijdens hun avontuurlijke tocht in de Noorse bergen gaan vier vrienden op zoek naar zichzelf. Mannen in de overgang!

Op zaterdag 30 maart 2019 staat het Noord Nederlands Muziektheater, met de voorstelling “Niets is wat het lijkt” in het RodenburgTheater (Agora) in Leek.

Gedurende de voorstelling van ca. 100 minuten krijgt u wonderschone liedjes te horen afgewisseld door deels waargebeurde, veelal autobiografische verhalen. De rode draad van de avond wordt gevormd door het feit dat in het leven niets lijkt te zijn wat het werkelijk is. Perceptie en perspectief zetten ogenschijnlijke alledaagse gebeurtenissen in een ander daglicht. Dit leidt tot lachwekkende situaties en tegelijkertijd houdt het ons een spiegel voor.
Uiteindelijk is het de muziek die alle zogenaamde waarheden ontstijgt. Zij is puur en staat open voor ieders beleving. Soms ontroerend een andere keer opruiend. De nummers zijn grotendeels eigen composities. Geschreven naar aanleiding van diverse levenservaringen en vertegenwoordigen een tijdsbeeld. Het genre is zeer gevarieerd, van ballads naar rock en van pop tot jazz.
Het uitvoerend gezelschap bestaat uit 7 personen: Minka Zaal, Eddy Tinge, Michel Tinge, Axel de Meijer, Rob Masseling, Harry Land en Jeroen Jongejan. De regie is in handen van Ellen Vorenkamp.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf heden op www.rodenburgtheater.nl.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *