Robin Tinge uit Zevenhuizen uitblinker in The Voice Kids

Je kon een speld horen vallen vrijdagavond in Zevenhuizen tijdens de uitzending van The Voice Kids. De straten waren verlaten en een enkele fietser spoedde zich nog snel naar huis. De reden hiervan was dat muzikaal supertalent Robin Tinge uit Zevenhuizen vrijdag auditie deed tijdens The Blind Auditions in het populaire programma op RTL 4.

De hele week stond Robin al in de spotlights in vele lokale kranten en op diverse social media. Maar vrijdag was het eindelijk was zover. Robin mocht als laatste in het programma auditie doen en na het interview met Wendy mocht Robin eindelijk het podium betreden.

De vier coaches Marco Borsato, Anouk, Ilse de Lange en Ali B zaten in hun stoelen met hun rug naar Robin toegekeerd.
De vraag was of een van de coaches het optreden van Robin dusdanig zou waarderen dat ze met een druk op de knop de stoel zouden laten draaien.

De band zette in met het prachtige nummer Ain’t no sunshine when she’s gone van Bill Withers, en
op het moment dat Robin de eerste tonen van het nummer begon te zingen ramden alle vier coaches gelijktijdig op de knop en draaiden Marco, Anouk, Ilse en Ali hun stoelen.

Robin kon tijdens het zingen een zichtbare glimlach niet onderdrukken en zong de longen uit zijn lijf. Hij kreeg een daverend applaus van het publiek en van de coaches. In de wachtruimte ernaast gingen familie en vrienden echt helemaal uit hun dak! Robin was een ronde verder en het was alleen nog de vraag wie hij als coach zou kiezen.

Alle vier coaches probeerden Robin voor zich te winnen en na wat grappen en grollen van Ali B koos Robin uiteindelijk voor coach Anouk.

Na de uitzending kreeg Robin waanzinnig veel reacties via Instagram en Facebook. “M’n telefoon stond roodgloeiend van alle berichtjes” lachte de vijftienjarige zanger uit de provincie Groningen.
Robin moet straks in de “The Battles” laten horen dat hij bij de besten van The Voice Kids behoort.

Foto: Douwsies Fotografie

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *