Robin Tinge (15) uit Zevenhuizen in The Voice Kids 2019

De vijftienjarige Robin Tinge is aanstaande vrijdag 29 maart te zien in het programma The Voice Kids. De coaches van het succesvolle RTL 4 programma zijn dit seizoen: Marco Borsato, Ali B, Ilse de Lange en Anouk. De afgelopen weken zijn er al een aantal afleveringen met ‘blind auditions’ geweest, maar vrijdag is het de beurt aan het jonge zangtalent uit Zevenhuizen.

Enorm talent                                                  Volgens zanglerares Minka Zaal van zangschool Stempalet uit Peize is Robin een enorm talent. “Hij heeft een prachtige stem en kan enorm veel gevoel in een liedje leggen. Er zijn niet veel kinderen op die leeftijd die dat al hebben”, aldus de zanglerares van Robin. Naast dat Robin prachtig zingt, speelt hij ook heel goed gitaar. Robin speelt al gitaar sinds zijn 8e en heeft les van Marjo bij de Gitaarschool Roden. Het is volgens Robin soms best moeilijk om de liedjes te zingen en zichzelf te begeleiden op gitaar.

Op de vraag of hij zelf ook liedjes schrijft antwoordt hij: “Nee nog niet, maar mijn vader is ook muzikant en schrijft wel hele mooie liedjes. Deze liedjes kan ik dan weer gebruiken om er mijn eigen draai een beetje aan te geven.” Vader Eddy knikt zichtbaar trots en vertelt dat Robin inderdaad een aantal van zijn liedjes prachtig zingt.

Positieve reacties .                                              “We vinden het allemaal heel spannend, zegt Robin’s moeder Antoinet. We hebben sinds deze week bekend mogen maken dat Robin meedoet met The Voice Kids en we hebben intussen zeer veel lieve en positieve reacties gehad van vrienden en bekenden via social media en WhatsApp.”

Of coaches Marco, Ilse, Ali of Anouk hun stoelen komende vrijdag voor Robin gaan draaien blijft spannend. De uitzending begint vrijdag 29 maart om 20.30 uur op RTL 4.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *