Kim Polling weet zeker dat ze haar niveau weer terug gaat halen

Dit overkwam Kim Polling vandaag precies een jaar geleden.

1 mei 2018:
– ”Ga eens op je hakken lopen”
– “Huh, nou dat is gek. M’n linkervoet komt niet omhoog…”

En wat een ongelooflijk rot jaar heeft  ze vervolgens gehad.  Niet alleen fysiek, maar ook mentaal was het allesbehalve makkelijk.

“Genoeg quotes te vinden over dat je na tegenslagen sterker terugkomt en bla bla bla” zet op haar Facebookpagina. Maar deze tegenslag had ze toch echt liever overgeslagen.

“Een jaar later ben ik gelukkig pijnvrij en heb ik ook geen lichaamsdelen die het niet doen, wat ook eens leuk is” merkt ze fijnzaam op. Op het niveau dat ze had voor mijn hernia is ze nog niet. “Dat terugkomen gaat langzamer dan wat ik gewend ben, maar aan de andere kant heb ik ook nog nooit eerder terug hoeven komen na zo’n heftige blessure. 

Ik weet wel dat ik elke week weer een stap dichterbij kom. En ik weet ook 100% zeker dat ik mijn niveau weer zal gaan halen. En dat is mede te danken aan het team dat ik om me heen heb en alle lieve mensen om me heen die mij hierin steunen.

Ik ga er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ik met een kleine acht weken weer op mijn niveau zit of, zo mogelijk, op een nog hoger niveau. Want op zondag 23 juni ben ik toch echt wel van plan om voor de vijfde keer Europees kampioen worden!

En om dan te eindigen met mijn favoriete quote: A winner is a dreamer who never gives up.”

Bron en foto: Facebook Kim Polling

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *