Gratis garagedeur bij Jacedo tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen

Grandioze Garagedeur Dagen bij Jacedo
Tijd voor een nieuwe garagedeur!

Zevenhuizen – Op 22 en 23 maart organiseert Jacedo de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt aan de Evertswijk 23-1 en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelling geeft dan krijgt u een inruilkorting voor uw oude garagedeurdeur. Ook laat eigenaar Jan Zuur van Jacedo en zijn team de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Gratis garagedeur
Jacedo is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan krijgt u inruilkorting voor uw oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van uw huidige garagedeur.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

De openslaande deuren                  Openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *