Floorball/Unihockey club in Leek op zoek naar nieuwe leden

Floorball/Unihockey club zoekt nieuwe leden

Sinds enkele jaren wordt er in Leek Floorball, ook wel unihockey genoemd, gespeeld. Onder de vlag van Sportclub Rodenburg zijn meerdere jeugdteams maar inmiddels ook een seniorenteam actief!

Floorball lijkt een beetje op ijshockey

Floorball lijkt een beetje op ijshockey maar je speelt het in een sportzaal, met sportschoenen, kunststof sticks en een zachte plastic ‘gaten’-bal. Het veld is rondom voorzien van een boarding. Floorball heeft maar weinig regels. Daardoor kan iedereen al meteen een aardig partijtje meespelen. Floorball komt oorspronkelijk uit Zweden, maar is nu hard bezig heel Europa te veroveren. In Zweden, Finland, TsjechiĆ« en Zwitserland staat floorball inmiddels in de top 10 van populairste sporten. In Nederland spelen intussen enkele duizenden mensen Floorball. 

Gratis kennismaking

In de provincie Groningen zijn 3 verenigingen actief, Groningen, Haren en Leek. De wekelijkse trainingen in Leek starten weer op donderdag 6 september in de Rodenburghal. Vanaf 19.00 tot 20.00 uur trainen kinderen en tieners en vanaf 20.00 uur trainen de18+ en volwassenen. Iedereen is welkom om gratis kennis te maken!

(Commercieel bericht)

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *