Extra voorstelling Noord Nederlands Muziektheater op 4 november in Winsinghhof Roden

Het Noord Nederlands Muziektheater geeft een extra voorstelling met hun theatershow “Niets is wat het lijkt.” De voorstelling op zaterdag 3 november is volledig uitverkocht en daarom komt er op zondagmiddag 4 november om 15.00 uur een extra voorstelling!

Het theaterstuk gaat gaat over vier vrienden die tijdens hun avontuurlijke tocht in de Noorse bergen op zoek zijn naar zichzelf. Mannen in de overgang! Gedurende de voorstelling van ca. 90 minuten krijgt u prachtige liedjes te horen afgewisseld door deels waargebeurde, veelal autobiografische verhalen. De rode draad van de avond wordt gevormd door het feit dat in het leven niets lijkt te zijn wat het werkelijk is. Perceptie en perspectief zetten ogenschijnlijke alledaagse gebeurtenissen in een ander daglicht. Dit leidt tot lachwekkende situaties en tegelijkertijd houdt het ons een spiegel voor.

Grotendeels eigen composities 

Uiteindelijk is het de muziek die alle zogenaamde waarheden ontstijgt. Zij is puur en staat open voor ieders beleving. Soms ontroerend een andere keer opruiend. De nummers zijn grotendeels eigen composities. Geschreven naar aanleiding van diverse levenservaringen en vertegenwoordigen een tijdsbeeld. Het genre is zeer gevarieerd, van ballads naar rock en van pop tot jazz.

Het uitvoerend gezelschap bestaat uit 7 personen: Minka Zaal, Rob Masseling, Eddy Tinge, Michel Tinge, Axel de Meijer, Harry Land en Jeroen Jongejan. De regie is in handen van Ellen Vorenkamp.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterroden.nl

 

Voorstelling: “Niets is wat het lijkt”
Roden: Theater de Winsinghhof               
Zondag 4 november 2018 extra voorstelling. Aanvang 15:00

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *