ABBA Tribute Live op 28 december naar Leek

Leek kan zich gaan opmaken voor het geweldig “eindejaarsfeest” op vrijdag 28 december a.s.: Terug in de tijd met ABBA Tribute Live. Een sfeervolle, theatrale, avondvullende show in de Rodenburghal met topmuzikanten die alles live spelen! Samen met 2 geschoolde zangeressen weten ze op bijna perfecte wijze de karakteristieke ABBA sound te evenaren!

Abba is een van de succesvolste bands van de wereldI

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute, door de Nederlandse maar ook buitenlandse pers uitgeroepen tot 1 van de beste ABBA Tribute bands van Europa, zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.

ABBA Tribute is een flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!

De band wordt ondersteund door perfect licht en geluid, LEDdecor en aankleding waardoor de show heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) kleding gedragen wordt tijdens de optredens maakt het plaatje compleet. ABBA Tribute is een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!

Online tickets bestellen 

Voor het concert in de Rodenburghal in Leek is de online kaartverkoop reeds gestart! Tickets, tijdelijk met vroegboekkorting, zijn verkrijgbaar op www.cazemier.nl

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *