Café Kajuiter presenteert 30 jaar Doetstock!

Cafe Kajuiter organiseert al voor de dertigste keer het bekende Doetstock in de feesttent aan de Haspel 18 in Zevenhuizen.

Zaterdag 11 mei zijn er vijf top bands die hun sporen in het Noorden van Nederland hebben verdiend en tot de top in hun soort behoren. De muziekstroming varieert van Hardrock, Punk tot Boerenrock. Dat het er stevig toe zal gaan staat vast.

Static System is een jonge energieke punkrockband en heeft hun style gevonden in het schrijven van snelle en catchy nummers. Static Systems is geïnspireerd door bands zoals Rancid, Ramones en Operation Ivy. Vol motivatie en gewapend met een politieke boodschap wordt er een toffe show neergezet met een hoog meezinggehalte. Beukende drums, snelle bass lines en catchy gitaren zijn de basis ingrediënten van deze fantastische band uit Oosterwolde.

Brain Drive is een vierkoppige Rock-formatie uit de stad Groningen. Het zijn rasmuzikanten die al een tijdje meedraaien in de Groningse rock en popscene, and it shows!
Sinds 2012 is de band hard aan de slag geweest om een eigen (hard)rock sound te ontwikkelen met allemaal eigen nummers die fris klinken, maar ook een onmisbare classic sound kennen. De heren hebben al te kennen gegeven dat ze er zin in hebben en de planken uit de vloer gaan spelen.

Black Fuse komt uit Groningen en speelt een mix van stoner-rock, sludge en metal, ingegeven door bands als Black Sabbath, Kyuss, Red Fang en Monster Magnet. De band werd in 2015 opgericht door muzikanten met jarenlange ervaring in bands als As it Burns en Kreidlers. Onder het motto ‘Stoner with a Boner’, timmert Black Fuse stevig aan de weg!
De afgelopen jaren zijn er flink wat optredens geweest in Nederland en Duitsland. De band heeft al op 2 jaargangen van de diverse ‘Sonics’, het randprogramma van EuroSonic/Noorderslag in Groningen gestaan. Komt dat zien en vooral horen!

Wish List is dé hardrockband uit de regio van Zevenhuizen. Van snoeiharde hardrock tot prachtige ballads, de boys van Wish List toveren het zo uit hun mouw. Gave nummers van Motorhead, Offspring, DeepPurple en Led Zeppelin zullen aan orde van de avond zijn. Wish List is al een tijdje in training om superfit en klaar te zijn voor Doetstock 2019 editie. Voor zanger Lute Fokkema is het een thuiswedstrijd. De sympathieke zanger uit Zevenhuizen is met zijn ongelofelijke stem één van de beste rockzangers van deze avond. Ian Gillen eat your heart out!

Mama Maffia schiet vanuit de muzikale onderwereld met scherp en voor de muzikale maffiosi is het menens!
Onder het strenge oog van “MAMA” willen deze heerschappen maar één ding en dat is feest! Malle teksten en stevige rock om samen het maffiose publiek tot een kookpunt te komen.
Mama Maffia staat synoniem voor dampende en stampende knettergekke Rock’n-Roll. Mama Maffia moet je live gezien hebben met hun humoristische eigen liedjes in streektaal.
Crimineel goed, zeg maar Mama Maffia!

Facebook Comments Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *