‘De jeugd van toen’ gaat Zevenhuizen in de feestweek per huifkar bekijken

Dit jaar is er een andere invulling van de ouderenmiddag in de feestweek.

Vorig jaar, toen de mensen naar huis gebracht werden, gaven veel mensen aan dat ze de straatversieringen prachtig vonden maar er nooit meer langsgaan.

Wanneer je nog kunt fietsen of autorijden dan kon dat nog, maar wanneer je afhankelijk wordt van anderen blijven dit soort dingen er vaak bij.
Daarom heeft “de jeugd van toen” bedacht dat het leuk zou zijn om in een huifkar Zevenhuizen en omgeving eens te gaan bekijken.

Dit zal plaatsvinden op maandagmiddag 12 augustus in de feestweek.
Er wordt gestart om 13:30 uur bij Cafetaria De Appelhof met een kopje koffie. Vervolgens wordt er een ritje met de huifkar gemaakt. Dit wordt verzorgd door Stal ’t Hofstee Haisma. De huifkar is zo gemaakt dat de deelnemers ook met minder mooi weer droog kunnen zitten.

Bij terugkomst wordt er door Stichting Promotie Zevenhuizen nog een hapje en een drankje aangeboden.
De organisatie van “de jeugd van toen” hoopt op een mooie opkomst deze middag. Ze willen nog eens benadrukken dat je niet 80+ hoeft te zijn om deel te nemen.
Ze willen wel graag weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Hierom is het deze keer wel noodzakelijk dat u zich van te voren opgeeft. Deze keer is dan ook vol is vol.

Aanmelden kan tot zaterdag 10 augustus bij Josien Bos: 06-24730343. Natuurlijk kunnen we u, net als vorige jaren, ook van huis halen en weer thuis brengen. Ook dit kunt u met Josien regelen.
Graag tot ziens in de feestweek!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: